Activiteiten

Er is een verscheidenheid aan activiteiten en excursies welke toegankelijk zijn vanaf onze lodge. Een dagje wild spotten in het Kruger National Park, een onvergetelijke boottocht over de Olifants River of een sportief dagje golfen bij Hans Merensky golf Estate. Er is voor ieder wat wilds. Wij helpen je graag bij het plannen van je activiteiten.
 

Het Kruger National Park

Krugerpark
Het wereldberoemde Kruger Park, met zijn overvloed aan dieren, is een must om te bezoeken. Doe een begeleidende dagtour of rijdt zelf het 20.000 vierkante kilometer grote Kruger National Park in. Het park strekt zich uit van de klein Drakensbergen tot Mozambique. Het is hiermee één van de grootste parken ter wereld.

Het is de thuisbasis van de BIG 5, evenals een veelvoud aan wild in de vlakte, vogels en verschillende soorten fauna en flora die uniek zijn voor het laagveld. Er zijn verschillende kampen en picknickplaatsen in het park om je benen te strekken en een netwerk van van wegen om ervoor te zorgen dat je een authentiek natuuravontuur hebt. Het Kruger National Park ligt op circa 20 minuten afstand van onze lodge. Dit is een must op ieders bucketlist!
 

De Panaramaroute

Panorama routeDe beroemde panaramaroute strekt zich uit over twee provincies: Mpumalanga en Limpopo. Het omvat de Blyde River Canyon, één van de grootste en groenste canyons ter wereld. Het biedt een schat aan attracties, waardoor het één van de meeste populaire routes is om heel Afrika te verkennen. Het biedt grandioze uitzichten en watervallen. Bekijk de Mac Mac watervallen, Bourke’s Luck Potholes, de drie rondavels, God’s windows, Graskop en nog veel meer. 
 

Blyde Canyon Adventure center

Geniet van de pracht van de op twee na grootste kloof ter wereld… vanaf het water. Een interpretatie tour door een gids neemt je mee naar de zeldzame levende Kadishi Tufa waterval en de drie rondavels. Een overvloed aan dieren in het wild zal je afleiden terwijl je meer leert over de natuurlijke geschiedenis van de Blyde Canyon.

 

Hans Merensky golf Estate

Golf
Hans Merensky golf Estate ligt aan de rand van Phalaborwa. Voor de sportievelingen onder ons is er op nog geen 8 kilometer bij Masorini vandaan gelegenheid om een ontspannen rondje golf te spelen. Hans Merensky ligt in een mooie omgeving ten midden van het wild wat je regelmatig terug vindt op de baan zelf.

 

Olifants River

Ten zuiden van Phalaborwa ligt de Olifants River. Dit is één van de grootste rivieren van het Kruger National Park en ligt op nog geen 30 minuten rijden vanaf Masorini. Om bij de Olifants River te komen rijd je eerst door de grootste mijn van Zuid Afrika en kom je al regelmatig een olifant tegen. Eenmaal aangekomen kun je met een onvergetelijke boottocht de rivier over, terwijl je kunt genieten van een lekker drankje en hapje. Tijdens de boottocht kan je genieten van een adembenemend uitzicht en aan het eind van de dag is er een geweldige zonsondergang te zien. De naam Olifants River zegt het al. Vanuit de boot zal je regelmatig olifanten, nijlpaarden, krokodillen en vele andere dieren in het water of aan de kant zien. 

 

Uitzicht punt mijn

Phalaborwa is van oudsher een mijnwerkersdorpje. Het heeft de grootste bovengrondse mijn van Zuid Afrika en de op twee na grootste van de wereld. De bovengrondse mijn heeft een doorsnee van maar liefst twee kilometer. Je kan met auto naar boven rijden en daarvandaan heb je een magnifiek uitzicht over dat waar Phalaborwa zo trots op is.

 

Powered By WordPress | Hotel Inn