Masorini Bush Lodge

Masorini Bush Lodge is een verborgen juweeltje aan de rand van Phalaborwa. Onze mooie lodge biedt zelf catering chalets aan en beschikt over twee A frame chalets en acht rondavel chalets. Alle chalets zijn uitgerust met een eigen badkamer, kingsize bed, buitenkeuken (inclusief de benodigde servies, bestek en pannen) en een terras met een rustgevend uitzicht op de bush. Bij Masorini Bush Lodge zorgen wij ervoor dat uw bezoek ontspannen en vooral relaxed zal zijn. Dit kan omdat je hier in alle rust van de natuur maar ook van dieren kunt genieten.

Alle belangrijke bezienswaardigheden zijn op korte afstand. De lodge ligt op slechts 6 kilometer van Phalaborwa en 11 kilometer van één van de ingangen van het Nationaal Kruger park. Phalaborwa is een mijnstadje en heeft een mijn met een doorsnede van bijna 2.000 meter. Het is het breedste door mensen gemaakte gat in Afrika.

Masorini Bush Lodge is geen big 5 locatie, maar er loopt genoeg wild zoals impala’s, everzwijnen, waterbokken, duikers, parelhoenders en nog meer. En wanneer je gelukt heb ook een olifant! Op onze 42 hectaren bush kun je vrij rond wandelen wanneer je behoefte hebt aan wat ontspanning. Masorini Bush Lodge beschikt ook over een dam waar de dieren komen om te drinken. Voor gasten die volledige verzorging willen bied Masorini Bush Lodge naast zelfcatering ook ontbijt en diner aan. Onder de Lapa wordt een heerlijk ontbijt en diner geserveerd dat gebruik maakt van de beste lokale verse producten.

Dus kom en geniet van de magie van Afrika in deze bush omgeving en ontdek alles wat de Greater Kruger regio te bieden heeft!

Powered By WordPress | Hotel Inn