Activities

Er zijn een verscheidenheid aan activiteiten en excursies in de buurt van Masorini Bush Lodge. Een dagje wild spotten in het Kruger National Park, duurzaam aan de Olifantsrivier of een sportief dagje golfen op Hans Merensky golf Estate. Er is iets voor iedereen. Wij helpen u graag bij de plannen van uw activiteiten.
 

Het Kruger Nationaal Park

Krugerpark
Het beroemde Krugerpark, met zijn overvloed aan dieren, is een must om te bezoeken. Volg een begeleide dagtocht van rijd zelf het 20.000 vierkante kilometer grote Kruger National Park in. Het park strekt zich uit van de Kleine Drakensbergen tot Mozambique. Het is vergelijkbaar met een van de grootste parken ter wereld.

Het is de locatie van de BIG 5, tegelijkertijd een groot aantal dieren in het wild, vogels en verschillende soorten fauna en flora die uniek zijn voor het laagveld. Er zijn verschillende kampen met restaurants en picknickplaatsen in het park om je benen te trekken en een netwerk van paden om ervoor te zorgen dat je een authentieke natuuravontuur gelooft.
Het Kruger National Park ligt op ongeveer 20 minuten afstand van onze lodge. Dit is een must op ieders bucketlist!
 

De Panamaroute

PanoramarouteDe beroemde Panama Route strekt zich uit over twee provincies: Mpumalanga en Limpopo. Het omvat de Blyde River Canyon, een van de grootste en groenste canyons ter wereld. Het biedt een schat aan attracties, waardoor het een van de meest populaire routes is om heel Afrika te verkennen. Het biedt prachtige uitzichten en watervallen. Bekijk de Mac Mac Falls, Bourke’s Luck Potholes, de drie rondavels, Gods ramen, Graskop en nog veel meer. 
 

Blyde Canyon avonturencentrum

Geniet vanaf het water van de pracht van ‘s werelds derde grootste kloof. Een rondleiding neemt je mee naar de zeldzame levende Kadishi Tufa-waterval en de drie rondavels. Een overvloed aan dieren in het wild zal je afleiden terwijl je steeds meer leert over de natuurlijke geschiedenis van de Blyde Canyon.

 

Golflandgoed Hans Merensky

Golf
Hans Merensky golf Estate ligt aan de rand van Phalaborwa. Voor de sportieve activiteiten onder ons, op nog geen 8 kilometer van Masorini vanwege de mogelijkheid om een ​​ontspannen rondje golf te spelen. Hans Merensky ligt in een prachtige omgeving midden in de natuur, die je regelmatig op de baan zelf aantreft.

 

Olifant rivier

Ten zuiden van Phalaborwa ligt de Olifantsrivier. Dit is een van de grootste rivieren in het Kruger National Park en ligt op nog geen 30 minuten rijden van Masorini. Om bij de Olifantsrivier te komen rijd je eerst door de grootste mijn van Zuid-Afrika en kom je regelmatig een olifant tegen. Eenmaal aangekomen kun je horizontaal de rivier oversteken onder het genot van een lekker drankje en hapje. Tijdens het onvermijdelijke kun je genieten van adembenemende uitzichten en aan het eind van de dag kun je een prachtige zonsondergang aanschouwen. De naam Olifantsrivier zegt het al. Vanuit de boot kun je regelmatig olifanten, nijlpaarden, krokodillen en vele andere dieren in het water of op de kustspotten. 

 

Ziplinen @ Magoebaskloof Adventures

Voor de adrenalinezoekers: span je aan en vlieg over de watervallen van de afgelegen Letaba-kloof bij Magoebaskloof Adventures (7-70 jaar) tijdens een 2 1/2 uur durende reis is absoluut een uitje dat je niet mag missen. Je wordt meegenomen naar een voorheen ontoegankelijke kloof waar je platforms hoog tegen de kliffen zijn gebouwd, en je passeert inheemse bossen hoog boven de Letaba-rivier en zijn steile donderende watervallen. Reserveren vereist. 

 

Uitzichtpunt de mijne

Phalaborwa is van oudsher een mijndorp. Het heeft de grootste dagbouwmijn van Zuid-Afrika en de derde grootste ter wereld. De dagbouwmijn heeft een diameter van maar liefst twee kilometer. Je kunt met de auto naar boven rijden en vanaf daar heb je een schitterend uitzicht op waar Phalaborwa zo trots op is.

 

Powered By WordPress | Hotel Inn